La începutul lui 2012 am avut plăcerea să lucrăm cu un client mic care însă înțelegea bine conceptele informatice și web, și cu care am putut stabili foarte rapid care e scopul proiectului și care sunt prioritățile imediate.

Clienții aveau nevoie de un magazin online de parfumuri integrat cu sistemul de inventar al furnizorului. Site-ul de parfumuri urma să fie populat automat cu informațiile despre stocuri și prețuri furnizate de un exportator din Uniunea Europeană, iar prețurile să fie stabilite aplicând o mică marjă la prețul furnizorului.

Față de alte integrări de magazine online, ne-a plăcut modul în care era gândit inclusiv acest business, iar astăzi suntem clienți fideli ai brandului ParfumeriaMea.ro.

Ne pare rău că nu ne-am putut implica mai mult în identitatea vizuală, clientul având un concept destul de simplu pe care nu a vrut să îl complice sau îmbunătățească, dar iată câteva din zonele în care ne-am adus contribuția:

  • implementare tehnică customizată pe platforma open-source OpenCart
  • posibilitatea de a continua upgrade-urile atunci când platforma OpenCart este îmbunătățită de producător
  • integrare completă pe partea de stocuri și prețuri cu sursa XML pusă la dispoziție de furnizor
  • sincronizare a prețurilor și stocurilor realizată la fiecare 15 minute
  • customizare a unor aspecte importante de interfață: menu, banerele principale, optimizare SEO
  • integrare completă cu soluția de plăți online de la EuPlătesc.ro

Dacă vă doriți implementarea unui site de ecommerce, inclusiv soluția de plată online cu cardul la un cost foarte avantajos, vă stăm la dispoziție pentru a vă dovedi că înțelegem perfect cerințele precise ale afacerii voastre.

Parfumuri la ParfumeriaMea.ro